UK FR GERM NO FIN RU

OM NORDIC SAFARI

 

Hei Nordlandets venner

 

Velkommen til min verden av spennende opplevelser i den barske naturen på kysten av Barents havet. Jeg er født og bor i Mehamn, det nordligste fiskeværet i verden.

 

Villmarks opplevelser, året runt er min spesialitet

Samarbeid med mange andre turistbedrifter og samene gjør meg i stand til å tilby opplevelser i Lappland, nord Finnland og Sverige, Finnmark og Svalbard.

 

Har du lyst å blir med på guidet seil og båttur til Nordkyn, Seiling med ekte Nordlandsbåt fra det 18. Århundre, leie Seilbåt, havfiske, Kongekrabbe fiske, Fugletitting, Lakse fiske, Sjørøye fiske, Ørret fiske, Mountainbike sykling, Sykelturer, Overnatting i Sametelt, Konferanse med villmarks opplevelser, Rypejakt, Busstur med villmarks opplevelser, Fjordcruise, Belønningsturer, Healing, samisk Mystik og Atmosfare, Julefeiring med rein og sleder i Sameland, Snescooter safari, Hundekjøring, Ski ekspedisjoner, Ski og Scooter turer på Svalbard, Isbre turer eller Isbjørn fotoekspedisjoner.

Lyder spennende?

Kontakt oss for påmelding eller mer informasjon

 

Vær

Mehamn ligger ytterst på kysten ved Barentshavet. Været er alltid viktig informasjon for fiskerne og folk som lever i denne vær ekstreme delen av Europa.

Her finner du værmelding for Mehamn

 www.yr.no